Nakon godina testiranja Dizni je obelodanio Magičnu Narukvicu koja je integrisana sa RFID tehnologijom i radio uređajem dalekog dometa. Ove Magične narukvice komuniciraju sa hiljadama senzora postavljenih širom Dizni imanja u svrhu pružanja pametnog korisničkog iskustva.

Magična Narukvica funkcioniše kao ulaznica, kreditna kartica, hotelski ključ i još mnogo toga. Samo jednim prevlačenjem narukvice, ogromni kompjuterski sistemi u praku znaju šta radite, gde ste i šta vam je potrebno. Osim toga, vaši omiljeni Dizni junaci vas mogu pronaći i pozdraviti vas i vašu decu gde god da ste. Simpatične fotografije vaše porodice mogu da se slikaju po ceo dan a zatim vam ih na kraju dana pošalju dok se odmarate u svojoj hotelskoj sobi.

Magična Narukvica zasnovana je na Mašinskom učenju i implementirana je sa namerom da iskoreni sve što bi vam moglo smetati dok se provodite u Dizni Svetu. Jedan od najvećih izazova za Dizni bilo je čekanje u redu. Njima je jasno da posetilac sve dok čeka u redu ne troši novac na hranu ili vožnje. Stoga su razvili ovu narukvicu kako bi anulirali taj problem i ujedno poboljšali korisničko iskustvo.

Diznijeva tehnologija sledeće generacije

Prošle godine je Dizni prijavio patent za sistem koji će prepoznavati korisnike po đonovima njihovih cipela. Cilj je da pruže iskusvo nove generacije koje teži da svakom posetiocu omogući neometani, obuhvatni i personalizovani ugođaj.

Zvanične informacije Ministarstva zdravlja Republike Srbije