Tari Sing je generalni direktor i ko-osnivač deepkapha.ai

Pored istraživanja na polju veštačke inteligencije, Tari se takođe bavi pisanjem članaka iz oblasti na Forbes magazinu. On je jedan od govornika na ovogodišnjoj Data Science koferenciji

Tari je svoje školovanje započeo u Deliju gde je završio osnovne studije iz fizike. Kasnije završava master studije na Univerzitetu u Mumbaju, šireći svoje znanje u pravcima astronomije i radio-satelitskih tehnologija, dok se na doktorskim studijama na Univerzitetu u Kolumbiji opredelio za veštačku inteligenciju, robotiku i mašinsko učenje.

Svoju poslovnu karijeru je započeo kao ko-osnivač mnogobrojnih startapa koji se bave veštačkom inteligencijom, a kasnije osniva i deepkapha.ai, firmu koja se bavi veštačkom inteligencijom i deep learning-om, čiji je i generalni direktor. Zanimljivo je i to što ima veliki doprinos u magazinu Forbes kao jedan od autora.

Tarijevo predavanje na Data Science konferenciji, koja se održava 19. i 20. Novembra u Beogradu, će se ticati veštačke inteligencije i toga kako ju je moguće koristiti da bi unapredili svet oko nas.