Prvi internacionalni Brain Summit – AI & Cloud First Conference, dvodnevna tehnička konferencija koja se fokusira na teme: veštačke inteligencije, mašinskog učenja, tehnologije oblaka, ali i automatizacije biznis procesa, nacionalne strategije za razvoj veštačke inteligencije i komercijalizacije naučnih principa u domenu savremenih tehnologija, održaće se 19. i 20. maja 2020. godine u hotelu Hyatt Regency u Beogradu.

Organizator događaja je neprofitno udruženje LazyBrain koje je u prethodne 3 godine organizovalo više edukacija i projekata usmerenih na povezivanje i osnaživanje zajednice u domenu veštačke inteligencije, mašinskog učenja, kao i nauke o podacima.

Na događaju će govoriti više od 30 govornika iz regiona i Evrope, a ovim putem pozivamo sve zainteresovane da podele svoje stručno znanje i da se prijave na otvoreni poziv za govornike.

Na linku možete pronaći i predložene oblasti (teme), kao i uslove konkurisanja, proces evaluacije i izbora, zajedno sa pogodnostima koje očekuju sve govornike. Zvanični jezik konferencije je engleski.

Misija Brain Summit-a se nadovezuje na misiju LazyBrain udruženja koje stoji iza njega, a to je da poveže sve ključne igrače koji će podeliti svoja iskustva i znanje u rešavanju nekih od najkompleksnijih problema sa kojima se biznisi, akademske i istraživačke institucije danas suočavaju. Očekivani broj delegata je 500.

Ukoliko želite da obezbedite sebi mesto na ovom događaju, posetite zvanični sajt ili veb prodajno mesto gde možete obaviti kupovinu. Trenutno su u opticaju “Blind Bird” karte.

Za kompanije zainteresovane za posetu većeg broja učesnika organizator može obezbediti posebne uslove a o tome se možete obavestiti direktim upitom putem imejla.