Lidija M Rosati – osnivač Momentum Strategies Coaching & Training, nekonvencionalna preduzetnica, putuje i širom sveta savetuje i edukuje preduzetnice kako da svojim idejama daju život. Žena koja ohrabruje i podržava ljude, timove i korporacije inspirišući ih da svoje ideje pretvore u profit i da šire biznis globalno.

Rođena je u Srbiji, živi u zapadnoj Evropi i radi širom sveta. Svet je njeno igralište, a njena misija je da ostavi nasleđe autentičnih bogatih ohrabrenih žena širom sveta.

Lidija na jedinstven način povezuje istočnjačka učenja sa metodologijama modernog doba, te je u biti njenog rada i njenih edukativnih programa – svesnost i ko postajemo dok gradimo svoj biznis! Lidija trenutno drži seminare i obuke na relaciji London, Beograd, Brisel, Milano, Rim, Nju Jork i Hong Kong.

Uspeh znači ostvariti se

Vizionar, korporativni hipi i radoznali nomad, ostavila je korporativni svet da bi se posvetila svojim snovima i pretvorila ih u profitabilni biznis. Lidija je ko-kreator je Momentum metode – set alata dizajniranih za preduzetnike i timove doba u kome živimo i doba koje dolazi.

U petominutnom obraćanju, Lidija sa nama nesebično deli najvažnije okosnice našeg unutrašnjeg života i pitanja koja treba da promišljamo jer duboko veruje da sebi dugujemo najdublju i najautentičniju verziju sebe. Pogledajte koučing video u kome vam Lidija na lako razumljiv način prenosi smernice i predloge svog, naizgled jednostavnog, godinama razvijanog metoda.

Pogledaj malo više u sebe, bez straha šta ćeš videti

  • Provedi neko vreme sa sobom, u tišini
  • Zbog čega ti je važno to što želiš da ostvariš
  • Ko treba da postaneš da bi to što želiš ostvarila
  • Kako ćeš znati da si to ostvarila
  • Pogledaj ko je u tvom okruženju, kako provodiš svoje vreme
  • Da li porediš sebe sa drugima
  • Šta je to što ti nedostaje – šta znaš, a šta treba da naučiš
  • Šta treba da otkloniš iz svog okruženja
  • Koja ti je predominantna misao

Sve što radiš, radi blago i budi puno nežna prema sebi, čak i kad zabrljaš, ne samo kada uspeš

Lidijina filozofija je jednostavna – edukuj se, ne prestaj da učiš i da se razvijaš, skini masku, prestani da živiš u svetu iluzija koji su drugi kreirali za tebe, prestani da slediš stado, tvoj um je tvoj biznis. Biraj mudro, gradi autentično i živi sa integritetom.

Njen rad je holistički inspirisan i ona je akreditovani Business & Performance Strategist, NLP trener (klasični i novi kodeks), Master Coach, Executive Coach, Hipnoterapeut, Reiki Master, Pranski Iscelitelj, ekspert za neverbalnu komunikaciju, međunarodni govornik.

Lidija je od 2005-te godine u volonterskom timu Tonija Robinsa, kod koga je završila Mastery University. Takođe jedna od inspiracija za knjigu ‘The Teacher’ čiji je autor Toni Buzan, kreator Mapa Uma.

NLP je učila direktno od dr. Džona Grindera, ko-kreatora NLP, a Energetski NLP, od Arta Gajzera, koji je ujedno i njen mentor i duhovni učitelj. U vode pranskog isceljenja je inicirana od strane učitelja Antoana Delabara, iz škole Mastera Čoka Kok Suia.
Lidija je jedno vreme provela u gradu Kyoto, u Japanu, gde je u Shinkoin hramu učila Zen budističku meditaciju.
Autor je besteselera – Gaining While Losing – The Gentle Art of Transformation. Srpsko izdanje je u pripremi.

U septembru 2017-te je nominovana i ušla u uži izbor za nagradu – Žena Inspiracija za 2017. (jedina i prva Srpkinja ikada nominovana za ovu nagradu, a čije su ranije dobitnice Kejt Vinslet , Helen Miren, Viktorija Bekam, Kristien Amanpur). U decembru 2017-te je u britanskom parlamentu u Londonu dobila priznanje za svoj rad sa ženama migrantima. U junu 2018-te, našla se na listi 33 uspešne žene u regionu (ex-YU).

Foto: privatna arhiva

Lidiju možete pratiti i kontaktirati ovde:

Podcast Host: #HustleGently

 

LinkedIn Profil


WEB i KONTAKT:

www.momentum-strategies.com

Pošaljite imejl


www.lidijamrosati.com

Pošaljite imejl