Ove besplatne ponude onlajn vežbanja će vam pomoći da ostanete zdravi, u formi i budete smireniji tokom perioda kada se malo krećete. Možete se penjati i silaziti niz stepenice ili voziti bicikl – vožnja bicikla je ne samo dobra rekreacija već je i preporučeni način kretanja od strane Grada Beograda koji je građanima uputio poziv da koriste bicikl!

Na internetu možete pratiti instruktore i možda probati nešto novo.

Domaći portal za lični razvoj Moja šolja joge organizuje dva puta nedeljno prenose uživo preko svoje INSTAGRAM TV platforme.

Image may contain: 2 people

Probni periodi za besplatno korišćenje:

Ovo je odlična prilika da vreme posvetite fizičkoj aktivnosti i barem ne atrofirate tokom nedelja provedenih u kući. Brojni popularni studiji za koje je obično potrebno izdvojiti dosta novca sada nude veoma velikodušne probne periode. Evo kako možete da se pokrenete.

Core Power Yoga. Časovi joge u ukupnom trajanju od šesnaest sati, plus još četiri meditacije na web sajtu studija.

Echelon i Peloton. Ove dve aplikacije nude širok dijapazon časova po izboru, kao i onih koje možete pratiti uživo (joga, ples, snaga, pilates), pored Spin časova za kućno vežvanje po kojima su već poznate. Obe aplikacije su besplatne tokom 90 dana.

Barre3 i The Bar Method. Časovi koji su ujedno kombinacija baleta, joge i pilatesa su veoma neobična kombnacija i besplatni su u periodu od 15 dana.

Daily Burn i Gold’s Gym. Nedosatje vam odlazak u teretanu? Imate probni period Daily Burn časova od 60 dana, sa mnoštvom specijalizovanih programa, kao na primer za posle porođaja. Ili odaberite neki od 600 audio i video časova na aplikaciji Gold’s Amp, koja je besplatna do 31-og maja.

Planet Fitness. Planet Fitness ima svakoga dana besplatan čas tačno u podne po našem vremenu, uživo na svojoj Fejsbuk stranici.

Zvanične informacije Ministarstva zdravlja Republike Srbije