Najpopularnija svetska platforma za slušanje muzike od sada je dostupna i u Srbiji. Pored You Tube-a, Deezera, slušanja radija ili skidanja pesama na telefon, ljubitelji muzike će sada moći da slušaju svoje omiljene numere preko Spotify platforme koja broji više od 286 miliona slušalaca i preko 130 miliona pretplatnika širom planete. Vest da je Spotify stigao u Srbiju izvesno će obradovati i veliki broj kreatora audio sadržaja.

Pored Srbije, popularna striming aplikacija stigla je u još 12 evropskih zemalja uključujući Hrvatsku, Crnu Goru, Moldaviju, Belorusiju, Rusiju, Sloveniju, Ukrajinu i druge. Ovim potezom, Spotify je postao dostupan u devedeset dve svetske države.

Raznoliki muzički žanrovi, lokalni i svetski izvođači sa više od 50 miliona numera i četiri milijarde plejlisti od sada će biti na par klikova od vas gde god da se nalazite.

Osim onih koji će muziku da slušaju, dolazak muzičkog džina na naše područje donosi niz pogodnosti za sve domaće i regionalne izvođače, čija muzika će od sada biti dostupna milionima slušalaca iz najrazličitijih krajeva sveta.

Spotify za izvođače pomaže muzičarima i izdavačkim kućama da objavljuju muziku i prate statistiku slušanja novih izdanja u realnom vremenu, kao i da bolje razumeju svoju publiku i povežu se sa njom na jednostavniji način.

Spotify stigao u Srbiju

Kako se navodi u zvaničnom saopštenju, na svim novim tržištima Spotify će biti dostupan u besplatnoj i Premium verziji.

Besplatna verzija dolazi sa reklamama, dok je plaćena Premium verzija ultimativni doživljaj slušanja muzike bez prekida. Među Premium paketima nalaze se Premium Family plan koji je moguće slušati na šest uređaja istovremeno, kao i Premium Duo koji je idealan za slušanje muzike na dva uređaja.

Svi ljubitelji podkasta imaju razlog za slavlje jer Spotify sa sobom donosi i najpopularnije podkaste koje će moći da strimuju.

Ljudi koji se stalno žale nanose štetu vašem zdravlju